Tulpenroute Zeewolde – Almere

5,00

16-03-2021 / 09-05-2021 | 09:00 – 15:00 uur | 100 kilometer

Beleef Tulpenroute Flevoland door de gemeenten Zeewolde en Almere. Met deze rit maak je gebruik van de izi.TRAVEL app en is een volledige GPS route.

De startlocaties zijn Boerderij Wieringen in Zeewolde (locatie A), Fruithal Smits in Zeewolde (locatie B) en Buitencentrum Almeerderhout (locatie C). Je koopt 1 ticket per auto!

Wissen
Artikelnummer: 20210410-tulpenroute-zeewolde Categorieën: , , Tags: ,

Tulpenroute Zeewolde – Almere

Geniet tussen 16 april en 9 mei van prachtige tulpenvelden in het kleurrijke buitengebied Zeewolde en Almere. Ieder jaar zijn de percelen met tulpen ergens anders te vinden. De routes lopen zo dicht mogelijk langs de bollenvelden, uiteraard met aandacht voor de verkeersveiligheid. Verder kom je onderweg bijvoorbeeld langs het bijzondere tulpenveld, een boerenpitstop en leer je over de vele crashpalen die je in de polder ziet.

Coronaproof uitje
We geven dit jaar de autoroute alleen online uit. Zo heeft de organisatie enige grip op de drukte onderweg en blijft de Tulpenroute voor iedereen een leuk coronaproof uitje. Je kunt hieronder een dag en tijd reserveren. Om de drukte te spreiden wordt er gewerkt met diverse startlocaties.

De startlocaties zijn Boerderij Wieringen en Fruithal Smits in Zeewolde en Buitencentrum Almeerderhout in Almere. Na aanmelding ontvang je een ticket bevestiging met alle benodigde informatie. Daarmee ga je naar de startlocatie. Bij de startlocatie scan je de QR-code en heb je toegang tot de route, die via de izi.TRAVEL app wordt weergegeven.

Leuke bezienswaardigheden
De app vertelt je niet alleen hoe je moet rijden, maar je hoort onderweg ook allerlei leuke weetjes. Bijvoorbeeld over de lokale historie, natuur en ondernemers. Net als andere jaren, kom je tijdens de Tulpenroute langs de mooiste tulpenvelden. Onderweg zijn er locaties, waar je even je benen kunt strekken. Er is een mooi aantal ondernemers, waar je volledig coronaveilig kunt rondkijken.

Startlocatie A
Boerderij Wieringen
Winkelweg 17
3896 LH Zeewolde

Startlocatie B
Fruithal Smits
Sterappellaan 29
3897 LL Zeewolde

Startlocatie C
Buitencentrum Almeerderhout
Kemphaanlaan 4
1358 AG Almere

Voor meer informatie over de tulpenroute kijk je op de website www.tulpenrouteflevoland.nl.

Event Details

Start date: 16 april 2021

End date: 9 mei 2021

Start time: 09:00 CET

End time: 15:00 CET

Email: info@tulpenrouteflevoland.nl

Andere suggesties…