Tulpenroute Lelystad

5,00

16-03-2021 / 09-05-2021 | 09:00 – 15:00 uur | 78 kilometer

Beleef Tulpenroute Flevoland door de gemeente Lelystad. Met deze rit maak je gebruik van de izi.TRAVEL app en is een volledige GPS route. De startlocaties zijn De Kandelaar (Hoekwantweg 7, Biddinghuizen) en Boerkok (Meerkoetenweg 9, Lelystad). Je koopt 1 ticket per auto!

Voor wat lekkers voor onderweg kijk bij “Andere suggesties…” onderaan deze pagina.

Wissen
Artikelnummer: 20210410-tulpenroute-lelystad Categorieën: , Tags: ,

Tulpenroute Lelystad

Geniet tussen 16 april en 9 mei van prachtige tulpenvelden in het buitengebied van Lelystad. Ieder jaar zijn de percelen met tulpen ergens anders te vinden. De routes lopen zo dicht mogelijk langs de bollenvelden, uiteraard met aandacht voor de verkeersveiligheid. Verder kom je onderweg bijvoorbeeld langs het Knarbos en Natuurpark Lelystad, de kunstroute Meerkoetenweg en leer je over de vele vliegtuigwrakken in het IJsselmeergebied.

Coronaproof uitje

We geven dit jaar de autoroute alleen online uit. Zo heeft de organisatie enige grip op de drukte onderweg en blijft de Tulpenroute voor iedereen een leuk coronaproof uitje. Je kunt hieronder een dag en tijd reserveren. Om de drukte te spreiden wordt er gewerkt met diverse startlocaties.

De startlocaties in Lelystad zijn Boerkok en de Kandelaar. Na aanmelding ontvang je een ticket bevestiging met alle benodigde informatie. Daarmee ga je naar de startlocatie. Bij de startlocatie scan je de QR-code en heb je toegang tot de route, die via de izi.TRAVEL app wordt weergegeven.

Leuke bezienswaardigheden

De app vertelt je niet alleen hoe je moet rijden, maar je hoort onderweg ook allerlei leuke weetjes. Bijvoorbeeld over de lokale historie, natuur en ondernemers. Net als andere jaren, kom je tijdens de Tulpenroute langs de mooiste tulpenvelden. Onderweg zijn er locaties, waar je even je benen kunt strekken. Er is een mooi aantal ondernemers, waar je volledig coronaveilig kunt rondkijken.

Startlocatie De Kandelaar
Hoekwantweg 7
8256 PS Biddinghuizen

Startlocatie Boerkok
Meerkoetenweg 9
8218 NA Lelystad

Voor meer informatie over de tulpenroute kijk je op de website www.tulpenrouteflevoland.nl.

Event Details

Start date: 16 april 2021

End date: 9 mei 2021

Start time: 09:00 CET

End time: 15:00 CET

Email: info@tulpenrouteflevoland.nl

Andere suggesties…