Tulpenroute Dronten

5,00

16-03-2021 / 09-05-2021 | 09:00 – 15:00 uur | 103 kilometer

Beleef Tulpenroute Flevoland door de gemeente Dronten. Met deze rit maak je gebruik van de izi.TRAVEL app en is een volledige GPS route. De startlocaties zijn Shortgolf Swifterbant (locatie A), Restaurant Beachclub NU in Biddinghuizen (locatie B) en Grand Café de Vier Seizoenen in Dronten (locatie C). Je koopt 1 ticket per auto!

Wissen
Artikelnummer: 20210410-tulpenroute-dronten Categorieën: ,

Tulpenroute Dronten

Geniet tussen 16 april en 9 mei van prachtige tulpenvelden in de omgeving van Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen. Ieder jaar zijn de percelen met tulpen ergens anders te vinden. De routes lopen zo dicht mogelijk langs de bollenvelden, uiteraard met aandacht voor de verkeersveiligheid. Verder kom je onderweg bijvoorbeeld langs natuurgebied Greppelveld, leer je over de Swifterbantcultuur en kun je een kijkje nemen bij ondernemers, waaronder een pluktuin.

Coronaproof uitje

We geven dit jaar de autoroute alleen online uit. Zo heeft de organisatie enige grip op de drukte onderweg en blijft de Tulpenroute voor iedereen een leuk coronaproof uitje. Je kunt hieronder een dag en tijd reserveren. Om de drukte te spreiden wordt er gewerkt met diverse startlocaties.

De startlocaties in de gemeente Dronten zijn Shortgolf Swifterbant, Restaurant Beachclub NU in Biddinghuizen en Grand Café de vier seizoenen in Dronten. Na aanmelding ontvang je een ticket bevestiging met alle benodigde informatie. Daarmee ga je naar de startlocatie. Bij de startlocatie scan je de QR-code en heb je toegang tot de route, die via de izi.TRAVEL app wordt weergegeven.

Leuke bezienswaardigheden

De app vertelt je niet alleen hoe je moet rijden, maar je hoort onderweg ook allerlei leuke weetjes. Bijvoorbeeld over de lokale historie, natuur en ondernemers. Net als andere jaren, kom je tijdens de Tulpenroute langs de mooiste tulpenvelden. Onderweg zijn er locaties, waar je even je benen kunt strekken. Er is een mooi aantal ondernemers, waar je volledig coronaveilig kunt rondkijken.

Startlocatie A
Shortgolf Swifterbant
Rivierduinweg 9
8255 PJ Swifterbant

Startlocatie B
Restaurant Beachclub NU
Bremerbergdijk 10
8256 RD Biddinghuizen

Startlocatie C
Grand Café de Vier Seizoenen
Golfresidentie 129
8251 NS Dronten

Voor meer informatie over de tulpenroute kijk je op de website www.tulpenrouteflevoland.nl.

Event Details

Start date: 16 april 2021

End date: 9 mei 2021

Start time: 09:00 CET

End time: 15:00 CET

Email: info@tulpenrouteflevoland.nl

Andere suggesties…