Rondje van Oranje – Koningsdag Zeewolde

24,95

27-04-2021 | 09:00 – 18:00 uur | 65 kilometer

Op dinsdag 27 april 2021 beleef je het leukste auto-avontuur met het hele gezin tijdens Koningsdag in de gemeente Zeewolde. Een speciale coronaproof Koningspuzzelrit waarbij je met het gezin een route aflegt door de Gemeente Zeewolde en omgeving. Deze rit duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Onderweg doe je leuke opdrachten en spelletjes, geef je antwoord op leuke vragen en kom je veel te weten!

Je hoeft je onderweg dus niet te vervelen. Geef je snel op en bestel een ticket per auto!

Wissen
Artikelnummer: 20210427zeewolde Categorieën: , ,

Rondje van Oranje is een gezellige, actieve en leuke ervaring voor jong en oud. De route voert jullie door de gemeente Zeewolde! Beleef samen onderweg het leukste Koningsdag avonturen!

De start van Rondje van Oranje is bij Autobedrijf JEDI Zeewolde. Vanaf daar gaan jullie zelf op pad met de eigen auto, bus of camper.

De route volg je op je eigen smartphone (daarbij is een navigator wel belangrijk naast de bestuurder die de route kan lezen).

Je ontvangt van ons een linkje en na het inloggen kan jullie avontuur beginnen. Door de tekst goed te lezen en de aanwijzingen op te volgen rijd je de juiste route over de weg, landweggetjes, door straten, over de dijk en door het bos.

Onderweg vind je de oplossingen op tal van raadsel, puzzels, spelletjes en opdrachten die jullie samen moeten uitvoeren. Maar ook als er even geen opdrachten of vragen zijn, moeten de kinderen goed opletten! Zij hebben hun eigen routekaart waarop ze ook antwoorden moeten aankruisen en onderweg goed naar buiten kijken is ook heel belangrijk!

De reis duurt ongeveer 2,5 / 3,5 uur, maar jullie kunnen er zo lang over doen als jullie zelf willen.

Event Details

Date: 27 april 2021

Start time: 09:00 CET

End time: 18:00 CET

Andere suggesties…