Rondje van Oranje – Koningsdag Dronten

24,95

27-04-2021 | 09:00 – 18:00 uur | 66 kilometer

Op dinsdag 27 april 2021 beleef je het leukste auto-avontuur met het hele gezin tijdens Koningsdag in de gemeente Dronten. Een speciale coronaproof Koningspuzzelrit waarbij je met het gezin een route aflegt door Biddinghuizen, Swifterbant en Dronten. Deze rit duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Onderweg doe je leuke opdrachten en spelletjes, geef je antwoord op leuke vragen en kom je veel te weten!

Je hoeft je onderweg dus niet te vervelen. Geef je snel op en bestel een ticket per auto!

Wissen
Artikelnummer: 27042021-koningsdag-dronten Categorieën: , , Tags: ,

Rondje van Oranje is een gezellige, actieve en leuke ervaring voor jong en oud. De route voert jullie door de gemeente Dronten (Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant)! Beleef samen onderweg het leukste Koningsdag avonturen!

De start van Rondje van Oranje is bij ZWAAN Buitensport aan de Knooplaan 1 in Dronten. Vanaf daar gaan jullie zelf op pad met de eigen auto, bus of camper.

De route volg je op je eigen smartphone (daarbij is een navigator wel belangrijk naast de bestuurder die de route kan lezen).

Je ontvangt van ons een linkje en na het inloggen kan jullie avontuur beginnen. Door de tekst goed te lezen en de aanwijzingen op te volgen rijd je de juiste route over de weg, landweggetjes, door straten, over de dijk en door het bos.

Onderweg vind je de oplossingen op tal van raadsel, puzzels, spelletjes en opdrachten die jullie samen moeten uitvoeren. Maar ook als er even geen opdrachten of vragen zijn, moeten de kinderen goed opletten! Zij hebben hun eigen routekaart waarop ze ook antwoorden moeten aankruisen en onderweg goed naar buiten kijken is ook heel belangrijk!

De reis duurt ongeveer 2,5 / 3,5 uur, maar jullie kunnen er zo lang over doen als jullie zelf willen.

Event Details

Rondje van Oranje tijdens Koningsdag 2021 in de Gemeente Dronten. Een auto avontuur door Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant.

Date: 27 april 2021

Start time: 09:00 CET

End time: 18:00 CET

Venue: Zwaan Buitensport

Phone: 0321 700 232

Email: info@avontuurlijkflevoland.nl

Andere suggesties…